SENIOR PAKET

BREZ DOPLAČILA ZA ENOPOSTELJNO SOBO. PRIHOD V NEDELJO!

Cena po osebi na noč v Hotelu BIOTERME**** ali glamping naselju Sončna dolina

POLPENZION

57 EUR

   Cene vključujejo DDV. Minimalno bivanje 3 noči.

PAKET VSEBUJE:

 • nočitev s polpenzionom v enoposteljni ali dvoposteljni sobi,
 • neomejeno kopanje v bazenih termalnega parka dnevno od 8. do 21. ure,
 • 1 x na tri dni bivanja koriščenje savne (na dan odhoda doplačilo 6,00 € po osebi),
 • vstop v fitnes,
 • brezplačna uporaba kopalnega plašča v času bivanja,
 • dobrodošlica: 1 kos dnevne sladice
 • animacijski program
 • na dan prihoda možnost celodnevnega kopanja brez doplačila (brez uporabe kopalnega plašča in brisač),
 • 20% popusta na masaže,
 • brezplačni brezžični internet,
 • izposoja palic za nordijsko hojo,
 • brezplačno pokrito parkirišče.

OBVEZNA DOPLAČILA:

 • turistična taksa: 1,88 € po osebi na noč, otroci od 7. do 17,99. leta 0,94 € na noč,
 • prijavnina hotel: 2,00 € po osebi; glamping naselje 2,50 € (od 4. leta dalje),
 • lesena kad na terasi vile v glampingu 10,00 € na noč.

DOPLAČILA:

 • dodaten obrok 13,00 € na dan,
 • dvoposteljna komfortna soba 9,00 € na noč,
 • junior suita 16,00 € na dan,
 • suita z whirlpoolom na terasi 32,00 € na dan,
 • večja glamping vila 12,00 € na noč,
 • otroška posteljica 7,00 € na noč,
 • pozen odhod iz sobe (do 16. ure) 35,00 na namestitveno enoto,
 • možnost zgodnejšega prihoda (od 8. ure), 35,00 € na namestitveno enoto,
 • postrežba zajtrka v glampingu 6,00 € na osebo na noč,
 • postrežba zajtrka v hotelski sobi 20% dodatek na redno ceno zajtrka,
 • hišni ljubljenček v določenih glamping hišicah do 15 kg 20,00 € na noč,
 • garaža 5,00 €.

POPUSTI:

 • soba brez balkona 5% na ceno osnovne storitve,
 • oseba na pomožnem ležišču 10% na ceno osnovne storitve.

INFORMACIJE in REZERVACIJE:

BIOTERME MALA NEDELJA, Moravci v Slovenskih goricah 34 b, 9243 Mala Nedelja
T:  02 565 2000 ali 02 565 2001E: booking@bioterme.si in hotel@bioterme.si

www.bioterme.si

Več o ponudbi si lahko preberete na naslednji povezavi: BIOTERME MALA NEDELJA

Oddih v objemu zelene narave…

Bioterme Mala Nedelja smo prostor, kjer si spočijete telo in duha. Nahajamo se v osrčju neokrnjene narave, kjer se prepletajo edinstvene podobe Prlekije, ki zagotavljajo zaslužen počitek med griči, gozdovi in vinogradi.
Bioterme s svojo ponudbo in usmeritvijo sledimo trendom trajnostnega razvoja turizma.

Hotel Bioterme ****

Hotel Bioterme**** je prvi Pomurski hotel zgrajen po standardih znaka za okolje Evropske unije Ecolabel flower oziroma okoljska marjetica in znak Slovenia Green Accommodation (pridobljen v sklado z Zeleno shemo slovenskega turizma). Odprt je bil leta 2010.

Udobno namestitev vam nudimo v skupno 68 hotelskih sobah. Sobe ponujajo vso udobje hotela s štirimi zvezdicami, hkrati pa upodabljajo standarde trajnostne namestitve. Pohištvo je izdelano iz masivnega lesa in obdelano z naravnimi materiali (oljeno in voskano). Tla vseh sob so masivna in voskana, posebnost vseh sob pa so tudi stikala, ki preprečujejo elektrosmog.

Poleg udobne namestitve vam v hotelu ponujamo tudi 24-urno hotelsko recepcijo, kavarno s pestro ponudbo pijač, večnamenske prostore, kotiček z literaturo  v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku, brezplačen dostop do spleta in garažno hišo. Hotel je povezan s termalnim parkom, kar omogoča prehod v kopalnih plaščih.
Za kulinarična razvajanja so vam na voljo tri restavracije. Hotelska restavracija z dnevno penzionsko ponudbo obrokov in bio kotičkom pri zajtrkih ter  à la cart kotiček hotelske restavracije z ponudbo izbranih jedi po naročilu. Dnevna kosila in jedi po naročilu ponuja tudi samopostrežna restavracija v termalnem parku, v poletnih mesecih pa vas z opojnimi vonji z žara razvaja Letna kuhinja, ki se nahaja le nekaj korakov od zunanjih bazenov.

Termalni park

Posebnost, ki še posebej odlikuje Bioterme Mala Nedelja, je termomineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin na globinah 2.273 m in 1.537 m. Ob izvoru ima med 42 in 51 stopinj Celzija, v bazenih pa med 29 in 34 stopinj Celzija.  Voda je čista, brez primesi, visokokakovostna, hipertermalna, bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom. Zaradi balneoloških značilnosti je primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.

Notranji in zunanji termalni park, ter FKK nudistični kotiček

V pokritem delu kopališča je gostom čez vse leto na voljo pet bazenov s skupno 600 m² vodnih površin. Plavalni bazen, otroški bazen, počivalni bazen z masažnimi elementi ter večnamenski bazen. Temperatura vode v bazenih je med 29°C in 34°C.
Šest zunanjih bazenov, ki sestavljajo letno kopališče termalnega parka Bioterme, obratuje v poletni sezoni (ena do trije masažni bazeni obratujejo tudi izven poletne sezone). To s skupno 1.400 m² vodnih površin predstavljajo plavalni in večnamenski bazeni, masažna bazena, počivalni bazen ter otroški bazen, za dodatne radosti pa poskrbi divja reka. Temperatura vode v bazenih je med 29°C in 34°C
V sklopu zunanjega termalnega parka je v toplejših mesecih na voljo tudi FKK nudistični kotiček, ki predstavlja območje za sončenje v zasebnosti narave, le nekaj korakov stran od zunanjih bazenov termalnega parka ter hotelskega bazena.

Glamping Sončna dolina Bioterme  – ”Največji luksuz je narava sama”

Glamping Sončna dolina Bioterme je svoja vrata gostom odprl 1.12.2017. Kot zaključena enota gostom nudi popolno zasebnost, edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanja prostega časa sredi neokrnjene narave. Zaokroža 22 glamping vil ter 11 glamping šotorov velikosti (2, 4 ali 6 oseb).

Vse glamping enote so udobno opremljene z lastno kuhinjsko nišo, kopalnico, spalnimi prostori za dve, štiri ali šest oseb ter prostornimi terasami s pogledom na bližnji gozd in biološki plavalni bazen. Nekatere izmed glamping vil imajo na terasi tudi zasebno leseno kad s termalno vodo.

Glamping Sončna dolina Bioterme se nahaja v neposredni bližini hotela Bioterme**** in termalnega parka. V glamping naselju sta gostom na voljo tudi biološki plavalni bazen in wellness objekt (z dvema savnama: infrardečo in finsko) namenjen individualnemu najemu.

Glampingu Sončna dolina Bioterme ima svoja vrata odprta vse leto. Vile so v hladnejših mesecih ogrevane in so tako odlična izbira v vseh letnih časih, šotori pa predstavljajo avanturistično doživetje v toplejših mesecih.

Postajališče za avtodome

Za aktivno doživljanje naravne okolice vam v Biotermah nudimo tudi postajališče za avtodome. To se nahaja ob potoku Bukovnica, v bližini hotela Bioterme**** in termalnega parka. V okviru postajališča je poskrbljeno tudi za odvajanje vseh odpadnih vod in kemičnih WC-jev, njihovo čiščenje pa je omogočeno na čistilni napravi. Za doplačilo po porabi so vam za električno energijo na voljo Elektrostar Euro stebrički, za pitno vodo pa je poskrbljeno na sanitarnem otoku. Ob vsem tem vam omogočamo še uporabo brezplačnega interneta, ter spremljanje TV signala (DVBV) in kabelskega omrežja z 116 digitalnimi TV programi, 49 analognimi TV programi in 25 radijskimi programi.

Gostom postajališča za avtodome nudimo posebne ugodnosti ob koriščenju kopaliških in gostinskih storitev v okviru ponudbe termalnega parka in hotelske restavracije.

Avtor: BIOTERME

Opomba: Ponudniki lahko navedeno ponudbo in cene kadarkoli spremenijo. Za rezervacije in vse dodatne informacije o ponudbi prosimo, da se obrnete direktno na ponudnika preko navedenih kontaktnih podatkov.

Veseli bomo, če boste pri kontaktiranju s ponudnikom omenili, da ste ponudbo zasledili na spletnem portalu VESELI UPOKOJENEC.