MKA NEPREMIČNINE – 50 % POPUSTA ZA UPOKOJENCE NA STORITVE POSREDOVANJA PRI PROMETU Z NEPREMIČNINAMI

MKA nepremičnine nudi vsem upokojencem do 31.10.2023 50 % popusta na storitve posredovanja pri prometu z nepremičninami (pri prodaji nepremičnine).

MKA nepremičnine so na trgu prisotne že od leta 2006. Nepremičninski posredniki z licenco in večletnimi izkušnjami smo združeni v tim ustvarjalnih in strokovnih sodelavcev, katerim je skupna zagnanost do dela, korektnost in prilagodljivost pri delu, ambicioznost, predvsem pa želja, da stranki prisluhnemo, pomagamo in poiščemo rešitev ter da jo pripeljemo varno in zanesljivo do njenega cilja – nakupa, prodaje, najema ali oddaje nepremičnine.

Poslujemo predvsem v Ljubljani in njeni širši okolici, na željo strank, pa se področje našega delovanja razširi tudi na preostale dele Slovenije. Strankam smo na voljo od zgodnjih jutranjih do poznih večernih ur na telefonski številki 040/342-222. Tudi pri ogledih se časovno prilagajamo željam strank, kar pomeni, da je naš delovni čas na terenu zelo fleksibilen.

Preverimo pravno in dejansko stanje nepremičnine, pomagamo pri ocenitvi (sodelujemo s sodno zapriseženim cenilcem), fotografiramo in naredimo video posnetek nepremičnine, poskrbimo za oglaševanje v medijih, izvajamo oglede nepremičnine, posredujemo pri pogajanjih, sodelujemo z odvetnikom, ki pripravi pogodbo, pomagamo pri komunikaciji z bančnimi referenti, prisostvujemo pri podpisu pogodbe in pri overitvi le te, uredimo dokumentacijo za plačilo davka na promet z nepremičninami, pripravimo primopredajni zapisnik, uredimo prenos položnic na novega lastnika, ter izvajamo ostale, s tem povezane storitve. Za kupce iščemo nepremičnine, ki ustrezajo njihovemu povpraševanju, lahko se povežemo tudi z drugimi nepremičninskimi agencijami, s ciljem pridobitve ustrezne nepremičnine.

Kontakt:

MKA nepremičnine d.o.o.

Vojkova cesta 4, 1000 Ljubljana

Telefonska številka: 040/342-222

Avtor: MKA nepremičnine