NAJLEPŠI ČAS ZA ORGANIZIRANE POČITNICE V DALMACIJI – HOTEL QUERCUS 4*, DRVENIK

Čas potovanja: 8 dni

Opis lokacije:

Drvenik je manjše dalmatinsko naselje, obdano s številnimi razglednimi točkami, od koder se razteza čudovit, panoramski razgled na bližnja otoka Hvar in Korčulo ter na polotok Pelješac. Ob pestri hotelski all inclusive ligt ponudbi bo na voljo jutranje prebujanje na SUP-u ter raziskovanje čudovitih, neokrnjenih zalivov, zgodnja jutra bodo kot nalašč za vzpon na eno izmed razglednih točk nad Drvenikom ali za obisk trdnjave Gradina (razgledna točka) in zapuščene ribiške vasice “Staro Selo”, kjer so nekoč živeli prebivalci Drvenika.

Termin: 11. 6., 18. 6., 27. 8., 3. 9., 10. 9. in 17. 9.
Čas potovanja: 8 dni/7 noči
Najmanjše število potnikov: 40
Produkt: 91630

1.dan:
Odhod avtobusa iz večjih mest iz Slovenije. Vožja po avtocesti z vmesnimi postanki do Makarske za osvežitev. Nato nadaljevanje potovanja po Makarski rivieri do lepega hotela v Drveniku. Po prihodu pijača dobrodošlice in namestitev v hotelu. Popoldne prosto za sprehod ob morju ali prosto v hotelu.

2.dan – 7. dan:
Vsak dan po zajtrku se odvijal klubski program za vse generacije v slovenskem jeziku: jutranja telovadba, razgibavanje, tombola, ustvarjalne delavnice, sprehodi do razglednih točk nad Drvenikom,

8.dan:
Po zajtrku v dopoldanskih urah odhod iz hotela. Vožnja po Makarski rivieri do avtoceste. Z vmesnimi postanki vožnja do Slovenije. Prihod domov v večernih urah.

V ceno je vključeno:

  • nastanitev v dvoposteljnih sobah z balkonom
  • 7 x ALL INCLUSIVE light
  • kopanje v zunanjem bazenu
  • animacija (jutranja telovadba, razgibavanje, tombola, ustvarjalne delavnice)
  • avtobusni prevoz iz Maribora, Celja, Ljubljane in Novega mesta
  • DDV
  • organizacija in izvedba potovanja

Obvezno doplačilo ob prijavi:

  • turistična pristojbina

Doplačila:

  • enoposteljna soba: 239 €

Opis hotela Quercus:

Lega: na južnem delu Makarske Riviere, v tipičnem dalmatinskem ribiškem mestecu Drvenik, ki je obdan s parkom in borovim gozdom.

Plaža: glavna prodnata plaža, primerna za otroke, oddaljena 150 m; skalnata plaža. Možnost najema ležalnikov in senčnikov (za doplačilo).

Bazen: zunanji bazen s sladko vodo, manjši otroški bazen. Senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (do zasedbe mest).

Nastanitev: v sobah klimatska naprava, SAT TV, tekstilna talna obloga, sef, mini bar (polnjenje na zahtevo gostov, doplačilo), kopalnica (v dvoposteljnih sobah tuš, v apartmajih kad, sušilec za lase).

Internet: brezžični internet (Wi-Fi) brezplačno na področju celotnega hotela.

PrehranaVse vključeno light (all inclusive light) v terminu 11.6. – 17.9.: Samopostrežni zajtrk med 7:00 in 10:00 uro, kasnejši skromnejši zajtrk med 10:00 in 10:30 uro, samopostrežno kosilo med 12:00 in 14:00 uro z vključeno pijačo (točeno pivo, lokalno vino, sokovi in mineralna voda iz šankomata), popoldanski prigrizki, sladoled med 16:00 in 17:00 uro; samopostrežna večerja med 19.00 in 21.00 uro z vključeno pijačo (točeno pivo, lokalno vino, sokovi in mineralna voda iz šankomata), pijača v baru med 11:00 in 23:00 uro: točeno pivo, lokalno vino, ponudba lokalnih žganih pijač, sokovi in mineralna voda. Polpenzion plus (samopostrežna zajtrk in večerja s pijačo iz šankomata ob večerji) v terminu do 11.6. in od 17.9.2022.

Hotelska ponudba: osrednja restavracija, all inclusive bar, kjer se dobi tudi pijača za doplačilo, manjši fitnes, konferenčna dvorana, dvigalo. Parkirišče: brezplačno za goste hotela do zasedbe mest.

Ponudba za najmlajše: zunanji manjši bazen, otroška igralnica, otroško igrišče, kompasov družinski klub v slovenskem jeziku v terminu 25.6. – 27.8.: dnevna animacija, zabavne igre, tombola, vodne aktivnosti, mini disco.

Šport in zabava: nogometno igrišče, igrišče za košarko, otroško igrišče, poligon za balinanje, namizni tenis, izposoja SUP-a, en krat tedensko glasba v živo. Biljard za doplačilo.

Hišni ljubljenčki: niso dovoljeni.

Opombe: Prijava v sobo po 14. uri na dan prihoda. Odjava iz sobe do 10. ure na dan odhoda.

Za več informacij obiščite spletno stran TA KOMPAS d.o.o.

KONTAKT ZA PRIJAVO:

Elektronski naslov: maribor@kompas.si

Telefonska številka: 02/234-69-55

Avtor: TA Kompas d.o.o.

Opomba: Ponudniki lahko navedeno ponudbo in cene kadarkoli spremenijo. Za rezervacije in vse dodatne informacije o ponudbi prosimo, da se obrnete direktno na ponudnika preko navedenih kontaktnih podatkov.