KinVital

Pri nas organiziramo strokovno vodeno vadbo za seniorje, ki jo izvajamo tako v Ljubljani (Mesarska cesta 4f) kot tudi v Dobu pri Domžalah – Hiša na Travniku (Ljubljanska cesta 1).

Pred pričetkom vadbe vljudno prosimo, da nas vsi zainteresirani najprej kontaktirajo, da se dogovorimo o možnih terminih in datumu pričetka vadbe. Organiziramo pa tudi brezplačne posvete (cca. 30 minutne).

Cenik vadb je objavljen na naši spletni strani, na kateri ne manjka koristnih člankov za vsa življenjska obdobja.

Lahko nas pokličete, nam pišete na spodaj navedeni e-naslov ali nas kontaktirate preko kontaktnega obrazca. Izbira je vaša, mi se bomo pa potrudili, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

info@kinvital.si

+386 (0)31 893 284 (Luka) – luka.hren@kinvital.si
+386 (0)40 155 556 (Jure) – jure.gubanc@kinvital.si
+386 (0)40 471 388 (Črt) – crt.korosec@kinvital.si
+386 (0)41 248 612 (Uroš) – uros.kozar@kinvital.si
+386 (0)40 777 413 (Lili) – lili.milankovic@kinvital.si

Še nekaj zanimivih zapisov:

Vadba moči za starejše – najslabše razumljena vadba: več na: http://kinvital.si/vadba-moci-za-starejse-najslabse-razumljena-vadba/

Vadba moči kot ena izmed bolj varnih oblik vadbe za starejše: več na: http://kinvital.si/vadba-moci-za-starejse/

Vadba za ravnotežje in aktivno staranje brez poškodb: več na: http://kinvital.si/vadba-za-ravnotezje-in-aktivno-staranje-brez-poskodb/

Avtor: KinVital

Opomba: Ponudniki lahko navedeno ponudbo in cene kadarkoli spremenijo. Za vse dodatne informacije o ponudbi prosimo, da se obrnete direktno na ponudnika preko navedenih kontaktnih podatkov.