Odslej ortopedske vložke po meri izdelamo na podlagi samoodtisne folije. Prav poseben “splet paket” smo pripravili v ta namen po izredno ugodni ceni! Za samo 60,00€ vam pošljemo po pošti folije, da si izdelate odtis stopal, ki ga v priloženi kuverti pošljete v našo delavnico, potem vas bomo poklicali po telefonu in se pogovorili o težavah, potrebah in željah ter nato v nekaj dneh vložke izdelali in jih poslali po pošti. Pokličite, ne bo vam žal!

Morda pa upokojenci že vedo, da jih zaradi ploskih stopal bolijo noge in križ in …. enostavna rešitev so Step Medico Univerzal.

Posebno ponudbo: 1x par usnjenih kratkih vložkov za čevlje SM Univerzal po ceni 15,00€, podaljšujemo samo za upokojence, ki ob naročilu navedejo, da so na spletni strani Veseli upokojenec prebrali o izdelku.

Dostopni smo na telefonu: 068/637 194, od ponedeljka do petka med 9.00 in 13.00. Zmeraj pa smo veseli elektronske pošte: duem.studio.doo@gmail.com .

Avtor: Duem studio

Opomba: Ponudniki lahko navedeno ponudbo in cene kadarkoli spremenijo. Za vse dodatne informacije o ponudbi prosimo, da se obrnete direktno na ponudnika preko navedenih kontaktnih podatkov.