HOTEL LONE ROVINJ

Rovinj velja za eno najlepših mestec hrvaške obale z idiličnim starim mestnim jedrom in ozkimi uličicami, ki vodijo do cerkvice nad mestom.

Nekaj minut hoje od mesta se nahaja Hotel Lone, ki je moderno oblikovan hotel s petimi zvezdicami. Hotel leži  ob obali v parku borovcev,  imenovanem Zlatni Rt. Od hotela do starega mesta Rovinja poteka ob obali urejena promenada. Hotel ima 236 modernih sob in 12 apartmajev. Celoten hotel je opremljen v modernem dizajnu, sobe pa so prostorne in zelo čiste.

Hotel Lone ima več restavracij in barov; restavracije z imenom L, ON in E. Večerjali smo v restavraciji L, ki ima pogled na čudovit ambient hotelskega bazenskega kompleksa. Poskusili smo morsko hrano, ki je bila okusna, cene pa so bile primerne za raven hotela s petimi zvezdicami, seveda nekoliko višje kot v lokalnih rovinjskih restavracijah. Tudi zajtrk ponuja pesto izbiro jedi.

Hotel nudi sprostitev v wellness centru in notranjem bazenu s sladko vodo, ki je primeren predvsem za zimske mesece, saj je poleti poleg hotela še velik zunanji kompleks bazenov in čudovito urejena hotelska plaža, zato je hotel primeren tako za zimski oddih kot za poletne počitnice.

Avtor: Ekipa Veseli upokojenec