KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC

Hotel Kempinski Adriatic se nahaja v neokrnjeni naravi na zahodni obali Istre v bližini Umaga in Savudrije, le nekaj kilometrov od slovensko-hrvaške meje.

Odprt je bil leta 2009 kot prvi hrvaški luksuzni obmorski Golf & Spa Resort. Dizajn hotela je kombinacija moderne in tradicionalne istrske arhitekture.

Hotel ima 186 sob, 19 luksuznih apartmajev in dva predsedniška apartmaja. Sobe so prostorne, moderne, tehnološko opremljene ter brezhibno čiste.

Marmorna kopalnica ima kad in tuš; TV je vgrajen tudi v kopalniško ogledalo.

Sobe imajo balkon ali teraso; lahko izberete sobo s pogledom na morje ali s pogledom na istrsko podeželje in igrišče za golf.

Hotel ponuja dva predsedniška apartmaja, imenovana Jure Grando in Henry Morgan, ki imata najlepšo lego v hotelu; nahajata se na vrhu hotela s čudovitim pogledom na morje.

Predsedniška apartmaja ponujata veliko dnevno sobo z domačim kinom znamke Bang in Olufsen, razkošno jedilnico, glavno spalnico, glavno kopalnico, majhno kopalnico, kuhinjsko nišo in veliko teraso z jacuzzijem.

Glavna tema oblikovanja apartmaja Jure Grando je črna barva, medtem ko je apartma Henry Morgan v beli barvi.

Hotel ima dve restavraciji; restavracija Dijana je v glavni stavbi, restavracija Kanova pa je le nekaj metrov od hotelske zasebne prodnate plaže; obe ponujata mediteranske specialitete. V restavraciji Dijana je zajtrk z bogato in pestro izbiro hrane.

Kempinski Hotel Adriatic ponuja spa Caroleo, ki se razteza na 3.000 kvadratnih metrih, z notranjim bazenom, dvema zunanjima bazenoma, otroškim bazenom, jacuzzijem, različnimi savnami, parnimi kopelmi, čudovitimi conami za sprostitev in fitnesom. Vse to še posebej prija v ne poletnih mesecih.

Notranji bazen….

Zunanji bazen…

Celoten hotel daje občutek razkošja. Visoki standardi Kempinski so vidni na vsakem koraku, v hotelu je vse brezhibno čisto. Glavna prednost in razlog, zakaj nas je Kempinski Hotel Adriatic tako navdušil, je izjemno osebje. Že prvi pozdrav na recepciji da vedeti, da si več kot dobrodošel, ta občutek pa ostane med celotnim bivanjem v hotelu. Košarica s sadjem za dobrodošlico in ves čas sveža ustekleničena voda v sobi je le nekaj malenkosti, ki štejejo.

Na prostem lahko igrate tenis, najamete kolo, plavate in se potapljate ali igrate golf. Del letovišča je Golf Club Adriatic, profesionalno igrišče za golf z 18 luknjami. Hotel je idealen za vse, ki se želite sprostiti in uživati v spa coni ali ob morju ter tudi za vse, željne aktivnih počitnic z igranjem golfa, kolesarjenjem ali pohodništvom.

Naše bivanje v hotelu je bilo več kot odlično. Izjemno osebje, čistoča in ponudba upravičijo sloves Kempinski Hotela Adriatic kot luksuznega visokokakovostnega hotela.

Avtor: Ekipa Veseli upokojenec